Warm de winter door met flanellen beddengoed

Warm de winter door met flanellen beddengoed

Ben jij een echte koukleum en kan je wel wat extra warmte gebruiken deze winter? Dan is een beddengoed van flanel-katoen de perfecte keuze voor jou! Deze stof is perfect om de warmte onder de dekens te houden. 

Wat is flanel-katoen?

Flanel-katoen is een materiaal dat gemaakt is van katoenvezels die losjes geweven zijn, dit kan op verschillende manieren zolang het maar losjes is. Doordat het zo losjes is, zitten er luchtzakjes in de vezels. Deze luchtzakjes zorgen ervoor dat het materiaal warme-isolerend is. Ook heeft het materiaal een wollig oppervlakte wat ervoor zorgt dat het isolerend vermogen nog hoger is. Flanel is dus perfect voor de koude winternachten. Naast dat het warmte-isolerend is, heeft flanel ook andere voordelen. Zo is het een goed ademende stof en heeft het een goede absorberende werking. Dit zorgt ervoor dat je bed langer schoon aanvoelt. 

Flanellen dekbedovertrekken

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen warm de winter door kunnen komen hebben wij bij Dekbed-Delivery een ruim assortiment aan flanellen beddengoed. Er is voor ieder wat wils, van simpele kleuren tot leuke patronen. Niet alleen in patroon is er variatie, maar ook in merk. Wij verkopen flanel dekbedovertrekken van zowel het merk dreamhouse als sleeptime. Klik hier om de dekbedovertrekken te shoppen!

Flanellen matras hoeslaken

Naast dekbedovertrekken zijn er ook flanellen matras hoeslaken. Deze zijn perfect in combinatie met de dekbedovertrekken. Zo lig je ‘s nachts tussen een heerlijk warm materiaal. Door de elastische zoom trek je de hoeslakens gemakkelijk om het matras zodat deze niet verschuift tijdens het slapen. De flanel hoeslaken zijn beschikbaar in neutrale kleuren die gecombineerd kunnen worden met verschillende beddengoed kleuren. Shop ze nu hier!

 

Aarzel dus niet langer en haal gauw je flanellen beddengoed bij Dekbed-Delivery. Zo geniet je de gehele winter van een goede en warme nachtrust.

Warm de winter door met flanellen beddengoed
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen