Velvet Sultan; dit is HET!

Vele influencers lopen er mee weg en in tal van slaapkamers zie je ze terug komen! We hebben het over niets anders dan de velvet dekbedovertrekken! Naast de chique uitstraling en zachtheid brengen deze dekbedovertrekken ook een knusse en intieme sfeer met zich mee! 

MAAR er is meer… naast de ‘welbekende’ effen kleurige velvet dekbedovertrekken hebben we nu ook de GEPRINTE velvet dekbedovertrekken; Velvet sultan

De velvet sultan dekbedovertrekken brengen net als de ‘normale’ velvet dekbedovertrekken ook de zachtheid, chique uitstraling en intieme sfeer met zich mee.

Als extra’tje zijn deze dekbedovertrek gemaakt van embossed velvet. Een reliëf patroon wat net dat ene finishing touch geeft! Perfect voor in iedere slaapkamer! 

TIP: Wist je dat onze velvet dekbedovertrekken perfect te combineren zijn met de velvet hoeslakens?

De Velvet hoeslakens zijn dè ultieme lakens voor een heerlijk, goede nachtrust. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ook nog eens praktisch. Zo zijn ze bijvoorbeeld strijkvrij, anti-allergisch èn geschikt voor de in de droger!

Wasbaar, maar niet in de droger

Velvet dekbedovertrekken zijn geschikt om te wassen. Het is wel belangrijk dat je de wasvoorschriften opvolgt. Zo is het van belang om de temperatuur van het water niet te heet in te stellen. 

Doorgaans zijn fluwelen dekbedovertrekken ideaal om op 30 graden te wassen. Het is wel zo dat je het dekbedovertrek daarna niet in de droger moet stoppen. Dan is het zeg maar dag met je handje tegen je fijne dekbedovertrek. 

Een voordeel is wel dat je de velvet dekbedovertrekken niet hoeft te strijken. Dat scheelt je dus een hoop tijd en moeite. Je moet alleen nog even een plekje in huis vinden om het dekbedovertrek te laten drogen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen