Garantie

Over je aankoop is de wettelijke garantie van kracht. De, eventuele, door ons extra aangeboden garanties doen daar niets aan af. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast mag je naar redelijkheid beoordelen of het product naar wens is.

Producten zijn zo transparant mogelijk verpakt om de consument in staat te stellen het product goed te kunnen beoordelen in de verpakking. producten mogen dan ook niet uit de verpakking worden gehaald. De verpakking mag worden geopend zodat de consument aan de bovenzijde van de verpakking kan voelen hoe het materiaal van het beddengoed aanvoelt, het beddengoed kan hierbij gewoon in de verpakking blijven.

Zodra het product niet wordt gewassen volgens het wasvoorschrift, vervalt de garantie.

Natuurlijk zijn wij als verkoper verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Indien het product fouten bevat of wij een fout hebben gemaakt, zullen wij zorgen voor een vergoeding of vervanging van het product. Indien het product verkeerd is gebruikt, of het verkeerde product is besteld, kunnen wij een vergoeding vragen.

Wij vragen je altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice alvorens het ontvangen product retour te sturen.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk beoordeeld en verwerkt. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij ons in het magazijn. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen. Dat verder gaat dan nodig is om de aard de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.