5 belangrijke slaapadviezen tijdens de koude dagen

5 belangrijke slaapadviezen tijdens de koude dagen

5 belangrijke slaapadviezen tijdens de koude dagen

De blaadjes vallen van de bomen en de temperaturen dalen, de winter komt er weer aan. Niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts merken we daar veel van. Om die reden hebben wij 5 slaaptips om de herfst en winter door te komen. 

Warme voeten

Als eerste is het heel belangrijk om je voeten warm te houden. Zo val je makkelijker in slaap doordat je huidtemperatuur op peil blijft. De makkelijkste manier om dit te doen is door sokken aan te trekken. Let hierbij wel op dat je ze niet over ijskoude voeten aantrekt, want dan isoleer je de kou alleen maar. Warm je voeten daarom eerst wat op met een warme douche of een kruik. 

Vitamine D

Vitamine D maakt je huid aan onder invloed van zonlicht en laat dat nou net niet veel aanwezig zijn in de winter. Om alsnog genoeg vitamine D binnen te krijgen kun je supplementen nemen. Dit is heel belangrijk aangezien een vitamine D tekort een heleboel slaapproblemen veroorzaakt. 

Daglicht

Ook fundamenteel voor een goede nachtrust is daglicht. Ondanks dat je liever knus onder je dekbed ligt is het vooral in de donkere maanden belangrijk om naar buiten te gaan. 

Comfortabel bed

Ook niet onbelangrijk voor je nachtrust is het hebben van een comfortabel bed. Hoe lekkerder je licht, hoe lekkerder je slaapt. Bij Dekbed-Delivery hebben we een ruim assortiment aan matrassen en kussens die garant staan voor een heerlijke nacht. Shop nu hier gauw de lekkerste matrassen en kussens!

Lief zijn

Ook zeker niet onbelangrijk is goed voor jezelf zorgen. Stress is een grote oorzaak van slapeloosheid. Het is dus in de donkere wintermaanden belangrijk om extra lief voor jezelf te zijn. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een spa of een heerlijke badjas of kimono. Bij Dekbed-Delivery hebben we ook prachtige plaids en sierkussens die jou self-care avonden helemaal compleet maken!

 

Met deze 5 adviezen kom je zeker weten de koude dagen door!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen